Ikea rottinkikori

SNIDAD Kori, rottinkia – IKEA

Kori on täydellinen paikka kodin erilaisille tavaroille. Aikakauslehdet, lankarullat, pipot ja lelut ̶ korissa säilytät kätevästi kodin kaikenlaiset pienet …

SNIDAD Kori, rottinkia. Jokainen punottu kori on käsintehty ja siksi uniikki. Koria voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneessa.

BRANÄS Kori, rottinkia, 32x34x32 cm – IKEA

TOLKNING Penkki + säilytystila, 120 cm · TOLKNING Seinäkori, 2 kpl · BUSKBO Kukkajalka, 60 cm · BRANÄS Kori, 32x34x32 cm · TOLKNING Riippuva kori · SNIDAD Kori, …

BRANÄS Kori, rottinkia, 32x34x32 cm. Jokaisella käsinpunotulla rottinkikorilla on yksilöllinen ja luonnollinen ulkonäkö. Tätä tukevaa koria voi käyttää monenlaiseen säilytykseen.

Korit – Säilytyskori säilyttää isot ja pienet tavarat – IKEA

Korit – Säilytyskori säilyttää isot ja pienet tavarat – IKEA

Siksi löydät meiltä esimerkiksi kauniita laatikoita ja koreja, jotka saavat näkyä! Huoville ja sohvatyynyille sopiva kori sohvan vieressä voi olla todellinen …

Kori, kuten sisustuskori ja säilytyskori on kätevä paikka pienille ja suurille tavaroille. Punotut korit ja metallikori ovat suosikkejamme. Tutustu koreihin!

TRUMMIS Kori, käsin tehty rottinkia, 18x25x14 cm – IKEA

TRUMMIS Kori, käsin tehty rottinkia, 18x25x14 cm Anna luonnon auttaa tavaroiden järjestämisessä. Tuotteet on punottu käsin ja rottingin väri vaihtelee luonnostaan, joten jokainen niistä on ainutlaatuinen. Luonnonmateriaali tuo mihin tahansa tilaan järjestystä sekä kodikasta ja rauhallista tunnelmaa.

TOLKNING Kori, käsin tehty rottinkia, 50x43x19 cm – IKEA

TOLKNING Kori, käsin tehty rottinkia, 50x43x19 cm Monipuolinen TOLKNING-mallisto on valmistettu luonnonkuiduista, jotka tuovat lämpöä sisustukseen. Tämä kori on sekä kaunis että käytännöllinen – täydellinen kausivaatteiden tai vuodevaatteiden säilyttämiseen pölyltä suojattuna.

TRUMMIS Kori, käsin tehty rottinkia, 25x35x20 cm – IKEA

TRUMMIS Kori, käsin tehty rottinkia, 25x35x20 cm Anna luonnon auttaa tavaroiden järjestämisessä. Tuotteet on punottu käsin ja rottingin väri vaihtelee luonnostaan, joten jokainen niistä on ainutlaatuinen. Luonnonmateriaali tuo mihin tahansa tilaan järjestystä sekä kodikasta ja rauhallista tunnelmaa.

Rottinkihuonekalut & rottinkituotteet – IKEA

Rottinkihuonekalut & rottinkituotteet – IKEA

Rottinkihuonekalut tuovat kodikasta tunnelmaa kotiin, mökille tai vaikkapa lasitetulle terassille. Katso kaikki rottinkituotteet ja tee ostoksia!

FLÅDIS Kori, meriheinä, 25 cm – IKEA

FLÅDIS Kori, meriheinä, 25 cm Voit valita, miten käytät koria – ylöspäin käännettynä niin, että kahvat ovat esillä, tai alaspäin käännettynä niin, että sisältö on näkyvillä. Monikäyttöinen ja käsin tehty kori tuo kotiin luonnollisen aitoa ilmettä.

Säilytyslaatikko – Säilytyskorit saavat kaaoksen kuriin – IKEA

Säilytyslaatikko – Säilytyskorit saavat kaaoksen kuriin – IKEA

Säilytyslaatikko on paljon muutakin kuin tavaroiden piilopaikka. Säilytyskorit saavat kaaoksen kuriin. Löydä sopivimmat säilytyslaatikot valikoimastamme!

Keywords: ikea rottinkikori, rottinkikori ikea