Ikea kalas

KALAS Lautanen, eri värejä – IKEA

KALAS Lautanen, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä …

KALAS Lautanen, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Kestävämpi vaihtoehto kertakäyttöastioille, sillä näitä tuotteita käytetään yhä uudestaan. Helppo pinota tilan säästämiseksi.

KALAS Kulho, eri värejä – IKEA

Kun nälkä yllättää, mikroaaltouuni tarjoaa nopean ratkaisun ruoan lämmitykseen. Siihen tarkoitukseen sopivat parhaiten lasi- ja posliiniastiat. Vaikka …

KALAS Kulho, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Kestävämpi vaihtoehto kertakäyttöastioille, sillä näitä tuotteita käytetään yhä uudestaan. Helppo pinota tilan säästämiseksi.

KALAS Muki, eri värejä – IKEA

KALAS Muki, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä …

KALAS Muki, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Kestävämpi vaihtoehto kertakäyttöastioille, sillä näitä tuotteita käytetään yhä uudestaan. Helppo pinota tilan säästämiseksi.

KALAS Aterinsetti, 18 osaa, eri värejä – IKEA

KALAS Aterinsetti, 18 osaa, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä …

KALAS Aterinsetti, 18 osaa, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Kestävämpi vaihtoehto kertakäyttöastioille, sillä näitä tuotteita käytetään yhä uudestaan. Sopivat hyvin pieneen käteen.

KALAS Lusikka, eri värejä – IKEA

KALAS Lusikka, eri värejä. 1,-/4 kpl …

KALAS Lusikka, eri värejä Kirkkaat ja iloiset värit, joista jokainen voi poimia oman suosikkinsa. Vahvaa ja turvallista muovia – ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Kestävämpi vaihtoehto kertakäyttöastioille, sillä näitä tuotteita käytetään yhä uudestaan.

Lasten lautaset & kulhot – IKEA

Lasten lautaset & kulhot – IKEA

Löysimme 2 tuotetta. Vertaile. KALAS Lautanen, eri värejä. KALAS Lautanen. 3,-/6 kpl. (11). Vertaile. KALAS Kulho, eri värejä …

Lasten lautaset ja kulhot auttavat ruokailuhetkien onnistumisessa ja luovat värikkään tunnelman. Astiasto on kestävä ja helppo puhdistaa. Tutustu valikoimaan ja tilaa verkkokaupasta!

KALAS Plate, mixed colours – IKEA

KALAS mixed colours, Plate – IKEA

KALAS mixed colours, Plate. Bright and cheerful colours so everyone gets to pick their favourite. The plastic won’t break and it’s harmless – no additives.

KALAS mixed colours, Plate. Bright and cheerful colours so everyone gets to pick their favourite. The plastic won’t break and it’s harmless – no additives. A sustainable alternative to disposable tableware because it can be re-used.

Kalaa ja äyriäisiä Herkkutorilta – IKEA

Kalaa ja äyriäisiä Herkkutorilta – IKEA

Kala & äyriäiset. Kalat kuten lohi ja silli eri tavoin valmistettuina ovat merkittävä osa ruotsalaista ruokakulttuuria. Tästä syystä löydät paljon erilaisia …

Kalaa tulisi syödä pari kertaa viikossa. Se on helppoa, kun käytät herkullisia kalaruokiamme. Valikoimassa mm. lohi, silli ja savulohi. Tule ostoksille!

KALAS Plate, mixed colors – IKEA

KALAS Plate, mixed colors Bright and cheerful colors so everyone gets to pick their favorite. The plastic won’t break and it’s harmless – no additives.

KALAS Plate, mixed colors Bright and cheerful colors so everyone gets to pick their favorite. The plastic won’t break and it’s harmless – no additives. A sustainable alternative to disposable tableware because it can be re-used. Can be stacked to save space when stored.

Keywords: ikea kalas, ikea muovilautanen