Ikea glögilasi

IKEA 365+ -lasit kestävät kylmiä ja kuumia juomia

IKEA 365+ -lasit kestävät kylmiä ja kuumia juomia – IKEA

Saatavilla myös muita vaihtoehtojaIKEA 365+. Lasi, 45 cl, valkoinen. IKEA 365+ Lasi, kirkas lasi, 30 cl. IKEA 365+ Lasi, kirkas lasi, 18 cl. IKEA 365+ Lasi, …

IKEA 365+ -lasit täydentää astiasarjasi kauniin yksinkertaisella valikoimalla ja sopii erinomaisesti myös upeaksi juhlakattaukseksi. Meiltä löydät parhaat vaihtoehdot ruokapöytään.

Lasit, juomalasit & vesilasit – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Lasit, juomalasit & vesilasit – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Saatavilla myös muita vaihtoehtojaIKEA 365+. Lasi, 45 cl, valkoinen. IKEA 365+ Lasi, kirkas lasi, 30 cl. IKEA 365+ Lasi, kirkas lasi, 20 cl. IKEA 365+ Lasi, …

Lasit, kuten juomalasi ja vesilasi ovat ruokapöydän vakiovaruste, sillä juomalasit kuuluvat kattaukseen – miten muuten juomansa voisi nauttia? Tutustu ja tilaa!

Lasit & kannut – Kattava valikoima – Tilaa verkosta – IKEA

Lasit & kannut – Kattava valikoima – Tilaa verkosta – IKEA

Löysimme 14 tuotetta ; Viskilasi, 30 cl · (1) ; Olutlasi, 50 cl · (3) ; Laakea samppanjalasi, 30 cl · (11) ; Viskilasi, 30 cl · (1) ; Lasi, jalallinen, 28 cl · (5).

Lasi tilanteeseen kuin tilanteeseen! Löydä edulliset lasit eri tarkoituksiin. Katso IKEA lasit ja tule ostoksille tavarataloon tai verkkokauppaan.

GODIS Lasi, kirkas lasi, 23 cl – IKEA

GODIS Lasi, kirkas lasi, 23 cl Yksinkertainen suora ja matala lasi, jossa kauniit juomat pääsevät oikeuksiinsa. Sopii erinomaisesti jääpaloilla viilennettäville kylmille juomille – ja miksei myös värikkäille jälkiruoille.

Olutlasit, cocktaillasit, erikoislasit & drinkkilasit – IKEA

Olutlasit, cocktaillasit, erikoislasit & drinkkilasit – IKEA

Olutlasit, drinkkilasit ja muut erikoislasit ovat laseja, joilla on helppo juhlia ja tuoda juhlaa myös arkeen. Tutustu laajaan drinkkilasivalikoimaamme!

POKAL-juomalasit sopivat kylmille ja kuumille juomille

POKAL-juomalasit sopivat kylmille ja kuumille juomille – IKEA

IKEA POKAL-juomalasit ovat klassisen muotoiset lasit. Kuumajuomalasi kulkee arjesta juhlaan ja ne sopivat kattaukseen kuin kattaukseen. Katso heti!

IKEA 365+ Lasi, kirkas lasi, 45 cl – IKEA

IKEA 365+ Lasi, kirkas lasi, 45 cl IKEA 365+ -sarjasta löytyy kaikkea ruokapöytään – astioista syntyy sekä yksinkertaisen viehättävä arkikattaus että väreillä ja lisätarvikkeilla terästettynä upea juhlakattaus. Karkaistu lasi kestää sekä kylmät että kuumat juomat. Sopii myös kuumille juomille.

POKAL Lasi, kirkas lasi, 35 cl – IKEA

POKAL Lasi, kirkas lasi, 35 cl Klassinen lasi, josta nautit sekä kuumat että kylmät juomat. Laita tee lasiin, lasi mikroon ja nauti kuuma juomasi vaikkapa parvekkeella. Sopii myös kuumille juomille.

IKEA 365+ Lasi, jalallinen, kirkas lasi, 30 cl – IKEA

IKEA 365+ Lasi, jalallinen, kirkas lasi, 30 cl IKEA 365+ -sarjasta löytyy kaikkea ruokapöytään – astioista syntyy sekä yksinkertaisen viehättävä arkikattaus että väreillä ja lisätarvikkeilla terästettynä upea juhlakattaus. Karkaistu lasi kestää sekä kylmät että kuumat juomat.

Keywords: ikea glögilasi, glögilasit ikea, ikea 365 lasi