Flisat ikea

FLISAT-sarja – Lasten puiset huonekalut – IKEA

FLISAT – Lasten puiset huonekalut – IKEA

FLISAT – lasten puiset huonekalut on valmistettu männystä ja niiden laatuun ja ulkonäköön on panostettu paljon.

FLISAT Seinähylly, 70x9x16 cm – IKEA

FLISAT Seinähylly, 70x9x16 cm. Avohyllystä lapsi löytää lempikirjansa helposti. Lapsen korkeudelle ripustettuna lapsi ylettyy kirjoihin kätevästi itse.

FLISAT Lastenpöytä, 83×58 cm – IKEA

FLISAT Lastenpöytä, 83×58 cm. Kehitämme erityisen mielellämme tuotteita, joita voi käyttää fiksusti yhdessä. Siksi TROFAST-säilytyslaatikot on mitoitettu juuri sopiviksi pöydän kannen alle.

FLISAT Kirjateline – IKEA

FLISAT Kirjateline Matalan kirjahyllyn ansiosta lapsi ylettyy kirjoihinsa. Kirja on myös helpompi valita, kun kaikki kannet ovat näkyvillä. Jos valinta on kuitenkin liian vaikea, hyllyn voi ottaa mukaan lukunurkkaan. Telineessä lempikirjat ovat mukavasti esillä ja lapsen ulottuvilla.

FLISAT Lastenjakkara, 24x24x28 cm – IKEA

FLISAT Lastenjakkara, 24x24x28 cm. Kätevä rakenne tekee tämän jakkaran kokoamisesta niin helppoa, että se onnistuu kolmevuotiaaltakin – aikuisen pienellä avustuksella. Pienemmille istujille sopiva koko.

FLISAT Lasten työpöytä, säädettävä – IKEA

FLISAT Lasten työpöytä, säädettävä. Kolme eri korkeutta, kallistuva pöytälevy ja pidike MÅLA-piirustuspaperirullalle. Työpöytä on yhtä käytännöllinen askarteluun ja taiteiluun kuin läksyjen tekemiseen.

FLISAT Nukkekoti/hylly – IKEA

FLISAT Nukkekoti/hylly. Lapsilla on usein esineitä, joista he ovat ylpeitä ja joita he haluavat esitellä. Kun lapsesi on liian iso leikkimään nukeilla, nukkekotia voi käyttää seinähyllynä, jossa tärkeitä esineitä voi pitää esillä.

FLISAT Nuppinaulakko, 4 nuppia – IKEA

FLISAT Nuppinaulakko, 4 nuppia Neljä värikästä nuppia, joihin lapsi voi ripustaa reput, hatut tai kaulakorut. Ja mikä parasta – nupit ovat kartion muotoisia, joten tavarat eivät pääse putoamaan. Kartionmuotoisten nuppien ansiosta tavarat pysyvät hyvin paikoillaan. Massiivipuuta.

FLISAT Pyörällinen lelulaatikko – IKEA

FLISAT Pyörällinen lelulaatikko. FLISAT-lelulaatikko auttaa lasta pitämään tavaransa yhdessä paikassa. Koska laatikossa on pyörät, se on helppo siirtää toiseen huoneeseen koska tahansa.

Keywords: flisat ikea, ikea flisat